Amazon Quiz Answer Today All January 2021 Live – अमेज़ॅन क्विज़ उत्तर आज सभी जनवरी 2021 लाइव

By | January 27, 2021
amazon quiz,amazon quiz today,amazon quiz today answer,amazon quiz time today answer,amazon quiz time today answer 10000,amazon quiz today answer,amazon quiz today answer key,amazon quiz today,amazon quiz today tophunt,today amazon quiz,amazon quiz winners,amazon quiz, amazon quiz answers today, today's amazon quiz answers, amazon daily quiz, today amazon quiz answers,amazon quiz 7 february, amazon quiz answers, amazon quiz answers win, amazon quiz today, amazon quiz answers today,

Amazon Quiz Answer Today January 2021 उत्तर आज Live है. आप 28 जनवरी को आज के  सही उत्तर Amazon Quiz  पर दे सकते हैं. यदि आप आज के 27 जनवरी को Amazon Quiz खेलते है तो आप Rs.10000  का Amazon Quiz Answer Win बना सकता हैं.

दोस्तों, हम ट्रस्ट और Daily Amazon Quiz Answer जितने के लिए मसहुर हैं, बहुत से लोग हमारे Blog को Amazon Quiz के लिए रोजाना देखते हैं. यदि आपक एक Daily Amazon Quiz Answer देना पसंद करते है तो आप आपको 27 जनवरी से अभी तक और आने वाले Amazon Quiz Today Answer अपडेट  कर दिया जायेगा.

How To Play Daily Amazon Quiz Answers Today – Amazon Quiz Answers Today के जवाब कैसे खेलें

  • सबसे पहले Amazon App को Playstore या Appstore पर जाएँ.
  • उसके बाद Amazon App Download कर Install करें.
  • Amazon App Open & Signup करें.
  • उसके बाद Homepage पर निचे Scroll करें. उसके बाद आपको Amazon Quiz Today दिखेगा उसपर Tap करें.
  • आपको Amazon Today Quiz खेल सकते हैं.

Amazon quiz क्या है Amazon Quiz today कैसे खेले Answer जाने

Amazon Quiz 28 January 2021 Answers – Win Echo 4th Gen

Q1: Madhya Pradesh Has Launched India’s First Hot Air Balloon Safari In Which National Park?

Answer 1: Bandhavgarh National Park

Q2: Founded By Gurudev Rabindranath Tagore In 1921, Which Is Also The Oldest Central University In India?

Answer 2: Visva-Bharati

Q3: USA Has Recently Announced Plans To Have The First Nuclear Reactor Built At Which Place By The End Of 2026?

Answer 3: Moon

Q4: This Airlines Shares Its Name With Which Of The Following?

Answer 4: A Colour

Q5: This Device Was Widely Used In Western Europe To Do What Up Until The Sixteenth Century?
Answer 5: Keep Time

Amazon Quiz Answers Today 27th January 2021

Question 1: Founded by Sir Syed Ahmed Khan, which university celebrated 100 years of its academic excellence in 2020?

Answer: Aligarh Muslim University

Question 2: Which company manufactures the Super Hornet supersonic jets?

Answer: Boeing

Question 3: The art of making Monpa handmade paper originated over 1000 years ago. In which Indian state was this recently revived?

Answer: Arunachal Pradesh

Question 4: Which organisation uses this flag?

Answer: European Union

Question 5: Name this famous building in the USA

Answer: Empire State Building

Amazon Quiz Answers for 26th January 2021

Question 1: The ATP Cup scheduled between February 1st- February Sth will feature the likes of Nadal and Djokovic, and would be held in which city?

Answer: Melbourne

Question 2: Supposed to run between Mumbai-Ahmedabad, what is the E5 Series Shinkansen?

Answer: Bullet train

Question 3: Reliance Industries Ltd has recently announced plans to set up the “world’s largest zoo,” where in India?

Answer: Jamnagar

Question 4: These characters are part of which science fiction universe?

Answer: Star Wars

Question 5: What type of cat is shown in the visual?

Answer: Persian Cat

Amazon Quiz Answers for 25th January 2021

Question 1: Which country recently became the first country in the world to approve the sale of lab-grown chicken meat?

Answer: Singapore

Question 2: The Minister for Petroleum & Natural Gas and Steel recently dedicated which basin, the 8th producing basin of India, to the nation?

Answer: Bengal Basin

Question 3: US Vice president Mike Pence recently announced that the United State’s Space Force enlistees will be referred to as what?

Answer: Guardians

Question 4: Which of these clubs has the footballer featured in this visual NOT represented?

Answer: Barcelona

Question 5: Which famous band was this singer part of?

Answer: Queen

Amazon Quiz Answers for 24th January 2021

Question 1: From which country did Myanmar Navy acquire its first and only submarine – UMS Minye Theinkhathu?

Answer: India

Question 2: In December, 2020, President Bidya Devi Bhandari dissolved which country’s parliament amidst political turmoil?

Answer: Nepal

Question 3: Jewar Airport is the newly proposed international airport in which Indian state?

Answer: Uttar Pradesh

Question 4: What is the name of this famous sculpture?

Answer: David

Question 5: Which fictional character wore this gauntlet and vaporised half of the living creatures in the universe?

Answer: Thanos

Amazon Quiz Answers for 23rd January 2021

Question 1: 9-year-old Ella Kissi-Debrah is believed to be the 1st person in the UK to have what listed as the cause of death on the death certificate?

Answer: Air pollution

Question 2: Swarnim Vijay Mashaal’ was recently lit by PM Modi to commemorate the 50th anniversary of what?

Answer: Victory In the Indo-Pakistan War of 1971

Question 3: On December 21, 2020, a rare alignment between which two planets, also known as a Great Conjunction, occurred?

Answer: Jupiter and Saturn

Question 4: Name the dance form.

Answer: Bharatanatyam

Question 5: This professional football club is based in which City?

Answer: London

Amazon Quiz Answers for 22nd January 2021

Question 1: A number of residents of Hurling village spotted which rare animal (scientific name- Capricornis thar) in the cold deserts of Spiti valley?

Answer: Himalayan serow

Question 2: As per a recent ruling by the Court of Arbitration for Sport, which country cannot use its name, flag, and anthem at the next two Olympics?

Answer: Russia

Question 3: Which tech giant teamed up with several major technology companies to form a new industry group called the “Modern Computing Alliance”?

Answer: Google

Question 4: Which of these breads cannot be made using the technique shown in the picture?

Answer: Roti

Question 5: What is the name of this large headed, short-tailed bird commonly found in the tropical regions of Africa, Asia and Oceania?

Answer: Kingfisher

Amazon Quiz Answers for 21st January 2021

Question 1: Which of these cricketers hit the first double century in Test cricket in 2021?

Answer: Kane Williamson

Question 2: Swadhinata Sarak is going to open in 2021 between India and which neighbouring country?

Answer: Bangladesh

Question 3: What new parameter has been added to UNDP’s Human Development Index-2020?

Answer: Planetary Pressures

Question 4: Identify the famous fast-food chain.

Answer: KFC

Question 5: In which of these movies did he NOT have a cameo?

Answer: Justice League

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.