Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 8 February 2021

By | February 8, 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 8 February 2021

  • Details Of The Quiz
  • Name:- Fake Or Not Fake
  • Episode No:– S4E38
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted By:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz

1.  सबसे पहले आपको Google  playstore और Appstore से download करें.

2. उसके बाद flipkart open कर signup करें.

3. game section में ” Fake Or Not Fake answer Quiz” खोजे.

4. उसके बाद 3 question मिलेगा.  उसका सही जवाब दे. निचे से answer देखे.

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 8 February 2021

Q1: MS Dhoni Is The First Captain Who Has Won All 3 Major ICC Titles.

Answer 1: Not Fake

Q2: Every Year Over 50000 Tennis Balls Are Used In The Wimbledon Tournament.

Answer 2: Not Fake

Q3: Deepika Padukone Made Her Debut In A Mika Singh’s Music Video.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 7 February 2021

Q1: Dronacharya And Arjuna Awards Are Awarded To People In The Educational Field

Answer 1: Fake

Q2: In The Chinese Zodiac Calendar The Year 2020 Was The Year Of Bat

Answer 2: Fake

Q3: In Indore India’s First Garbage Cafe Was Started

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 6 February 2021

Q1: Rajya Sabha Member’s One Term Is For 6 Years.

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli Was The Captain Of India While We Won The 2021 Brisbane Test Match.

Answer 2: Fake

Q3: Priyanka Chopra Was Named As Goldie. This Name Was Inspired From Goldie Hawn.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 5 February 2021

Q1: Solar System’s Biggest Volcano Is On Earth

Answer 1: Fake

Q2: Baby Sharks Are Called Pups

Answer 2: Not Fake

Q3: On 1st Jan 2021 The Maximum Number Of Babies Were Born In China

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 4 February 2021

Q1: Breast Cancer Can Only Cause In Women

Answer 1: Fake

Q2: Kashmir’s Noon Tea Tastes Salty

Answer 2: Not Fake

Q3: The Word ‘Meme’ Has An Indian Origin

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 3 February 2021

Q1: India’s First Hot Air Balloon Service Was Started In Uttarakhand ?

Answer 1: Fake

Q2: Goa’s Traditional Drink Fenny Is Made Out Of The Coconut ?

Answer 2: Not Fake

Q3: Houseflies Have A 360 Degree View ?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 2 February 2021

Q1: Water Has Been Found In Liquid State On Mars

Answer 1: Not Fake

Q2: Saffron Is Produced Out Of Poppy Plants

Answer 2: Fake

Q3: In Gujarat The Name Of Dragon Fruit Is Changed To Something Based On Rose

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 1 February 2021

Q1: Tomato Is Also Known As Love Apple Unanswered

Answer 1: Not Fake

Q2: Opal Is Found On Mars

Answer 2: Not Fake

Q3: Dipika Pallikal Is A Badminton Player

Answer 3: Fake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.